Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7
Helpdesk
Plaatsbezoeken
Samenaankoop
HuisWerk 53 Mobiliteit
HuisWerk 54 Digitalisering
huiswerkmagazine
Nieuws
25/10/2018

Via de aankoopcentrale CASE kunnen uitbaters extra kortingen bekomen op food- en ...

13/06/2018

De invoering van de GDPR wijzigde ook de spelregels voor de beveiligingscamera's. Meer ...

17/01/2018

De infodag, georganiseerd door het Fonds Culturele Infrastructuur, zal bestaan uit een programma ...

17/01/2018

De grensbedragen voor de vrijwilligersvergoeding zijn in 2018:

- 34,03 euro ...

06/11/2017

Woensdagavond 6 en 13 december wordt er samen met Afdeling Jeugd, De Ambrassade, VVSG en VVJ een ...

Helpdesk

CJT Ondersteuning ontvangt jaarlijks honderden vragen van uitbaters, telefonisch of via e-mail. De thema's zijn zeer uiteenlopend: opstarten van een jeugdverblijf of kampeerterrein, de verschillende subsidies, stedenbouwkundige vergunningen, werken aan toegankelijkheid, doorgeven van overnachtingscijfers enz.

De meeste vragen worden door CJT Ondersteuning zelf beantwoord. In specifieke gevallen verwijzen we soms door naar specialisten in een bepaalde materie.

Je kan CJT Ondersteuning contacteren op tel. 09/210.57.75 of via e-mail ondersteuning@cjt.be.

Plaatsbezoeken

CJT Ondersteuning komt soms ter plaatse om een uitbater verder te helpen. Dat is vooral nuttig bij startende jeugdverblijven of bestaande jeugdverblijven die een grondige verbouwing plannen. Een plaatsbezoek zorgt er dan voor dat we veel gerichter advies kunnen geven.

Je kan CJT Ondersteuning contacteren op tel. 09/210.57.75 of via e-mail ondersteuning@cjt.be

Samenaankoop
AANBOD CASE

Via de aankoopcentrale CASE kunnen uitbaters van volpensionhuizen extra kortingen bekomen op food- en non-foodproducten, geleverd via JAVA bvba of Bidfood Flanders nv. Beide bedrijven hadden gereageerd op de offerteaanvraag die eind augustus verstuurd werd naar zeventien belangrijke voedinggrossiers en scoorden volgens de gunningscommissie (samengesteld door CASE en met inbreng van CJT) het best op twaalf vooropgestelde gunningscriteria. 

Het principe van de samenaankoop is dat er op de prijzen die de uitbater zelf onderhandelt en betaalt aan JAVA of Bidfood, nadien nog een extra korting wordt uitbetaald door CASE. 

De afspraken en kortingen worden bekend gemaakt tijdens twee infonamiddagen, dit op 23 november in Brussel en op 27 november in Gent (zie verder). Wie nu reeds informatie wil en sneller wil genieten van de kortingen, kan de informatie ook vinden op de website van CASE. Hiervoor moet er wel een verkennend lidmaatschap aangevraagd worden bij CASE. Dit lidmaatschap is gratis en wordt na elk kwartaal automatisch stopgezet. Wie na het verkennend lidmaatschap verder lid wil blijven van CASE, kan dit enkel door in te tekenen op een D-aandeel van CASE. 

Tot slot: de samenwerking tussen CJT Ondersteuning en CASE is ontstaan naar aanleiding van een samenaankoop voeding, maar het lidmaatschap bij CASE biedt ook toegang tot voordelen op andere producten zoals werkkledij, gereedschap of poetsproducten. Bij de gunning van die andere producten was CJT Ondersteuning echter niet betrokken.

 

Meer informatie over CASE: klik hier.

Verkennend lid worden: klik hier.

INFOMOMENTEN

CASE-leden kunnen goedkoper voedingsproducten aankopen bij JAVA en/of BIDFOOD, maar vooraleer je actie onderneemt, wil je misschien eerst antwoord op enkele cruciale vragen.

- Zijn die prijzen nu echt wel goedkoper dan bij onze huidige leverancier? En hoeveel extra korting krijg ik dan als CASE-lid?
- Ik heb reeds korting bij JAVA en BIDFOOD. Geldt die extra korting dan ook?
- Leveren JAVA en BIDFOOD ook op de manier en op de tijdstippen die voor ons het beste zijn?
- Kunnen we bij hen ook terecht voor noodleveringen?
- Hoe vlot kunnen we bestellen? Hoe zit het met de betalingstermijn?
- Hebben JAVA en BIDFOOD wel de producten en merken die we gewoon zijn?
- ...

Heel wat vragen die we graag op één namiddag volledig voor je uitklaren.

Zo'n infomoment is niet bedoeld als 'verkooppraatje' maar levert je heel concrete informatie op over prijzen, kortingen, leveringen, service, ondersteuning, facturatie, aanbod, ...

BELANGRIJK: 

Bij de start van het infomoment krijg je van JAVA en BIDFOOD een persoonlijke prijsofferte voor de 20 artikels die je op vandaag het meest aankoopt (je eigen top 20!). Wil je ook zo'n offerte om te vergelijken met je huidige prijzen, dan vul je een blanco offerteaanvraag in en stuur je deze terug aan CASE voor 12 november 2018 (opgelet: hiertoe enkel de blanco offerteaanvraag in bijlage gebruiken - excel file - mailadres: info@case.vlaanderen).

CASE zal de ontvangen offerteaanvragen elk een nummer geven (die je later dan ontvangt) en ze daarna anoniem doorsturen naar JAVA en BIDFOOD. Ze zullen bijgevolg niet weten voor welke organisatie/bedrijf ze een offerte maken. Ze kunnen je dus ook niet contacteren vooraf.

JAVA en BIDFOOD brengen de genummerde offertes mee naar de infomomenten en je kan daar dan op basis van je eigen nummer de juiste offerte bij hen opvragen. Zo kan je al tijdens het infomoment hun prijzen vergelijken met de prijzen van je huidige leverancier. 

Het programma van de twee infomomenten is identiek:

- 13u00:
Onthaal en overhandiging van de genummerde offertes aan de aanwezigen.

- 13u30-13u45
Welkom en inleiding door CASE (o.a. informatie over het verloop en inhoud van de offerteaanvraag voeding en inhoud raamovereenkomst) 

- 13u45-14u15
Voorstelling BIDFOOD (bedrijf, productaanbod, prijzen, kortingen, info over bestelwijze-leveringen-facturatie- ... , voorstelling van de vaste BIDFOOD contactpersoon voor uw bedrijf, ... kans tot vragen)

- 14u20-14u50
Voorstelling JAVA (idem hierboven)

- 14u55-16u15
Kans tot individuele speeddate met de aanwezige vertegenwoordigers van JAVA en/of BIDFOOD. Je kan dan meteen overleggen over prijzen, producten, levering, ... Ondertussen netwerkdrink, met kans om contacten te leggen met collega's uit andere bedrijven en ervaringen uit te wisselen over aankoop voeding. 

De infomomenten gaan door op:

- 23 november 2018 te Brussel - achterkant van sociaal restaurant EAT - vooruitgangstraat 323 - zaal Citroen (op wandelafstand van station Brussel Noord)

- 27 november 2018 te Gent - sociaal restaurant Ateljee Balenmagazijn - Maïsstraat 142 H (ruime parking voor auto's)

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan een infomoment? Klik hier om in te schrijven 

Kan je niet komen, maar wil je wel het aanbod en de prijzen van JAVA en BIDFOOD vergelijken met die van je huidige leverancier? Klik hier.

Wacht je liever niet tot eind november om alle info over prijzen en kortingen te ontvangen (omdat je nu al sneller wil omschakelen naar JAVA en/of BIDFOOD)? Neem dan rechtstreeks contact op met je lokale JAVA en BIDFOOD contactpersoon (hun namen en contactgevens vind je op de CASE-website -  klik hier)

Heb je nog vragen  over het dossier voeding? Of heb je nog vragen over andere raamovereenkomsten die CASE heeft afgesloten voor haar leden? Neem dan zeker contact op met info@case.vlaanderen.