Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7
Tijdschrift HuisWerk
Website
Publicaties
HuisWerk 55 De omgeving
HuisWerk 56 Bos
huiswerkmagazine
Nieuws
17/04/2019

In mei en juni vindt de derde editie van ons vormings- en ontmoetingsconcept "RaderWerk" plaats. ...

25/10/2018

Via de aankoopcentrale CASE kunnen uitbaters extra kortingen bekomen op food- en ...

13/06/2018

De invoering van de GDPR wijzigde ook de spelregels voor de beveiligingscamera's. Meer ...

17/01/2018

De infodag, georganiseerd door het Fonds Culturele Infrastructuur, zal bestaan uit een programma ...

17/01/2018

De grensbedragen voor de vrijwilligersvergoeding zijn in 2018:

- 34,03 euro ...

Tijdschrift HuisWerk

Sinds oktober 2005 publiceert CJT het tijdschrift HuisWerk. HuisWerk verschijnt driemaandelijks en wordt automatisch bezorgd aan alle erkende, principieel erkende en niet-erkende (geregistreerd op jeugdverblijven.be) jeugdverblijfcentra in Vlaanderen. Sinds 2011 ontvangen ook uitbaters van kampeerterreinen het tijdschrift.

HuisWerk heeft een redactieraad die bestaat uit een aantal vrijwilligers die actief zijn (geweest) in een kamphuis, een kampeerterrein uitbaten of ervaring hebben in het jeugdwerk. Heb je zelf ook zin om maandelijks mee na te denken of wens je gewoon wat meer info, dan kan je ons uiteraard contacteren.

Website
Op deze website vind je bijna alle informatie die nodig is voor de verhuur van een jeugdverblijfcentrum of kampeerterrein.

We doen ons best om de website steeds up-to-date te houden, maar mochten we toch iets over het hoofd zien (ontbrekende informatie, verouderde informatie, links die niet werken enz.): laat het ons zeker weten!
Publicaties

Het aanbod van CJT bevat een aantal publicaties. De publicaties uitgegeven door CJT kunnen zowel in digitale vorm als op papier worden aangevraagd. Relevante publicaties van andere organisaties worden hier ook gebundeld. Let wel: deze publicaties zijn niet altijd op maat van jeugdverblijven geschreven.