Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7

Onderwerp bekijken:

Gepost door op 27/10/2014 in Promotie

Fiscaliteit (deel2)

Heb je suggesties of heb je vragen rond btw (belasting op toegevoegde waarde), de onroerende voorheffing, de geregistreerde kassa of de fiches voor vrijwilligers, laat dit dan via dit forum weten.
Gepost door Det Van Garsse (Puytvoet) op 29/01/2015

secretaris vzw

BTW op afbraak en heropbouw wij willen weten of Puytvoet Sint-Niklaas gelegen is op het grondgebied van één van de steden opgesomd in enkele kb's. Jullie verwijzen naar www.cjt.be/ondersteuning/fiscaliteit maar ik zie niet de juiste link. Kunnen jullie mij helpen? Vriendelijke groeten, Det
Gepost door CJT Ondersteuning op 30/01/2015

Antwoord op vraag

De grote steden opgesomd in de K.B.’s van 12 augustus 2000, 26 september 2001 en 28 april 2005 ter uitvoering van artikel 3 van de Wet van 17 juli 2000 tot bepaling van de voorwaarden waaronder de plaatselijke overheden een financiële bijstand kunnen genieten van de Staat in het kader van het stedelijk beleid, zijn: de stedelijke centra van Antwerpen, Charleroi, Gent, Oostende, Mechelen, Bergen, La Louvière, Sint-Niklaas, Seraing en Luik; op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest: Brussel, Anderlecht, Sint-Gillis, Sint-Joost-ten-bNode, Sint-Jans-Molenbeek, Schaarbeek en Vorst; en verder ook, Leuven, Brugge, Kortrijk, Roeselare, Aalst, Dendermonde, Genk, Hasselt, Moeskroen, Doornik, Verviers, Namen, Elsene, Ukkel en Etterbeek.

Een reactie geven

Naam
Jeugdverblijf
E-mail (wordt niet gepubliceerd)
Titel
Bericht
Vul voorgestelde code in: