Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7

Onderwerp bekijken:

Gepost door op 20/07/2011 in Verlichting

Verlichting

Verlichting heeft een belangrijk aandeel in de energiefactuur. Door de stijgende energieprijzen is het dus aangewezen het verbruik onder controle te houden. Anderzijds worden de comforteisen van jeugdgroepen steeds groter. Efficiënt verlichten wordt daarom de norm.

Heb je zelf goede tips, maak ze dan hieronder kenbaar.

Gepost door Guido Hellings (Bivakhuizen 't Driege Opoeteren) op 22/08/2011

Verlichting

In een bivaklokaal moet je vooral zorgen voor functionele verlichting. Wij hebben gekozen voor TL verlichting en in de halogeenbuisjes in de stralers hebben we vervangen door spaarlampen.
Gepost door Marx Mia (De Wiekslag) op 25/08/2011

Verlichting

Uit ondervinding weten we dat de tl verlichting de zuinigste is en zeker de nieuwe. Misschien naar de toekomst toe ook wel de led verlichting ,maar dat staat eigenlijk nog maar in zijn kinderschoenen maar dat is zeker een optie voor sfeer schepping.Ondervinding leert: bezuinig zker nooit op een lamp.
Gepost door Beirinckx Jef (De Hoge Rielen) op 9/09/2011

Verlichting

Soms blijven lampen dagenlang branden zonder aanwezigheid van personen in het gebouw of buitenverlichtingen blijven overdag aan. Voorkom dit door bewegingsmelders te plaatsen in de plaats van de schakelaars en door daglichtschakelaars te plaatsen op de kringen van de buitenverlichting. Het licht uitdoen is nog altijd energiezuiniger dan de beste spaarlamp laten branden.

Een reactie geven

Naam
Jeugdverblijf
E-mail (wordt niet gepubliceerd)
Titel
Bericht
Vul voorgestelde code in: