Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7
Gepost door op 18/01/2012 in Maaltijden bereiden

Maaltijden bereiden

Tijdens een verblijf worden veel magen gevuld. Groepen kunnen hiervoor kiezen tussen de formule zelfkook of volpension. Wie achter de potten staat, heeft best wat ervaring. Koken voor groepen vergt namelijk een andere aanpak.

Wat zijn haalbare menu?s voor grote groepen? Hoeveel ingrediënten moet je voorzien? Hoe lang duurt de bereiding van de maaltijd? Welke materialen mogen in een grootkeuken niet ontbreken? Wat verstaan we onder duurzaam koken?

Graag willen we hieronder de ervaringen van doorwinterde koks of kookouders delen.

Gepost door Schilderhof(Scoutsdomein) op 7/02/2012

maaltijden

Wij bereidden geen maaltijden op ons domein, tenzij eenmaal per jaar een mosselsouper en een spaghetti-avond mvg

Een reactie geven op deze reactie

Naam
Jeugdverblijf
E-mail (wordt niet gepubliceerd)
Titel
Bericht
Vul voorgestelde code in: