Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7
Gepost door Schoonmaak op 25/10/2010 in Schoonmaak

Schoonmaak

Een nieuwe groep, een schoon jeugdverblijf. Hoe speel je het klaar? Elke uitbater heeft er doorheen de jaren zijn methode voor ontwikkeld, vaak met vallen en opstaan.

Wat wordt door wie gekuist? Wat zijn de verwachtingen? Welke producten worden best gebruikt? Wat zorgt voor een efficiëntere schoonmaak? Wat is de kostprijs van de schoonmaak en hoe wordt dit doorgerekend aan de verblijvende groep?

We zijn meer dan benieuwd naar jullie schoonmaakervaringen.

Gepost door Marx Mia(De Wiekslag) op 4/11/2010

Poetsen

Bij ons poetsen de groepen zelf ,indien nodig poetsen wij opnieuw in de loop van de week ,maar dat wordt alleen aangerekend als het echt smerig achter gelaten wordt ,de groep wordt daar dan ook met geconfronteerd voor ze vertrekken en mogen indien ze dat verkiezen her beginnen en anders betalen ze ervoor.Wij raden aan om de vloer met de klassieke bruine zeep te poetsen:dan gaat alles het er het beste vanaf.Als wij moeten poetsen zijn de prijzen hoog:150â?¬ voor boven,170 voor beneden,de keuken en het sanitair moeten altijd proper zijn:hygiëne.Daar wordt anders nog eens 2X 100@ voor aangerekend.Bij ons kan men zich dus maar best aande afspraken houden,anders is het wel een gepeperde rekening.Dat lukt momenteel in 9/10 van de gevallen: aan hun centen zitten helpt dus nog altijd.Als er geen abnomaliteiten zijn poetsen wij met de poetsploeg toch 5à6 maal per werkjaar.Het meubilair moet bij ons bij vertrek terug staan zoals bij aankomst,dit is mogelijk door te zorgen dat in ieder lokaal een plannetje hangt,dan heb je die schade snel gezien

Een reactie geven op deze reactie

Naam
Jeugdverblijf
E-mail (wordt niet gepubliceerd)
Titel
Bericht
Vul voorgestelde code in: