Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7
Gepost door CJT Ondersteuning op 19/07/2010 in Geluidsoverlast

Geluidsoverlast

Bij spelen hoort sowieso een beetje lawaai, zeker als het over grotere groepen kinderen gaat. Maar hoe ver mag dit gaan? Is een versterkte muziekinstallatie dé boosdoener? Tot welke uren mag er lawaai gemaakt worden? En wat met buren die klagen, terecht of onterecht?

We zijn meer dan benieuwd naar ervaringen van jeugdverblijfcentra. Welke maatregelen neem jij  om de geluidsoverlast te beperken?

Gepost door ceunen luc(den tris en parochiezaal) op 9/09/2010

leergeld

wij hebben door ervaring met goede en slechte buren of beter tolerante en minder tolerante, geleerd dat het doorgeven van de telefoonnummer van de verantwoordelijke van de groep nog het meeste effect heeft. we proberen de groepen ook wijs te maken ddat een herkenningsdeuntje driemaal per dag nog kan op een fatsoenlijk uur maar dar boxen buiten niet gewenst zijn. het ligt gewoon aan de goodwill van de groepen zelf. Wij vinden dat groepen die vinden dat ze lawaai mogen maken, hun bivakplaatsen moeten kiezen in functie van hun decibels die ze willen maken. Al bij al valt het mee maar toch soms zou je ze op een kanon steken. Dit is hetzelfde als hopen dat de periode vlug om is zonder nog meer problemen

Een reactie geven op deze reactie

Naam
Jeugdverblijf
E-mail (wordt niet gepubliceerd)
Titel
Bericht
Vul voorgestelde code in: