Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7
Gepost door CJT Ondersteuning op 19/07/2010 in Geluidsoverlast

Geluidsoverlast

Bij spelen hoort sowieso een beetje lawaai, zeker als het over grotere groepen kinderen gaat. Maar hoe ver mag dit gaan? Is een versterkte muziekinstallatie dé boosdoener? Tot welke uren mag er lawaai gemaakt worden? En wat met buren die klagen, terecht of onterecht?

We zijn meer dan benieuwd naar ervaringen van jeugdverblijfcentra. Welke maatregelen neem jij  om de geluidsoverlast te beperken?

Gepost door Christophe Feys(De Stobbe) op 2/08/2010

bemiddelen ?

De meeste buren zijn zeer tolerant, maar als het verblijfsbebouw in een dichtbevolkte buurt ligt, zijn er altijd wel mensen die minder kunnen verdragen. Zelf ben ik al enkele malen de buurtbewoners gaan bezoeken en de situatie uitgelegd en hun in elk geval mijn telefoonnummer gegeven. Het telefoonnummer van de groep zou ik niet geven of er zou al enkele malen klinkende ruzie geweest zijn. Het is al gebeurd dat een buurtbewoner een groep ter plaatse de huid komt vol schelden. Liever voorkomen dan genezen dus. De politie is soms echt de enige mogelijkheid die overblijft en die gaan zeker overdag de groepen zo veel mogelijk hun ding laten doen.

Een reactie geven op deze reactie

Naam
Jeugdverblijf
E-mail (wordt niet gepubliceerd)
Titel
Bericht
Vul voorgestelde code in: