Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7
Gepost door CJT Ondersteuning op 19/07/2010 in Geluidsoverlast

Geluidsoverlast

Bij spelen hoort sowieso een beetje lawaai, zeker als het over grotere groepen kinderen gaat. Maar hoe ver mag dit gaan? Is een versterkte muziekinstallatie dé boosdoener? Tot welke uren mag er lawaai gemaakt worden? En wat met buren die klagen, terecht of onterecht?

We zijn meer dan benieuwd naar ervaringen van jeugdverblijfcentra. Welke maatregelen neem jij  om de geluidsoverlast te beperken?

Gepost door Ludo De Schryver(de Hoge Rielen) op 2/08/2010

geluidsoverlast

Met de gemeente Kasterlee hebben we sinds een vijftal jaar een permanente overleggroep over een aantal thema's. Eén daarvan is geluidsoverlast. Want overlast komt van alle kanten, zowel van de tentfuiven in de omgeving van de Hoge Rielen als vanuit de Hoge Rielen zelf. We hebben een gezamenlijk protocol uitgewerkt waarbij evenementen met geluidsoverlast (zowel uit de omgeving als vanuit dHR) de toestemming moeten hebben van zowel dHr als van de gemeente. Het aantal fuiven met geluidsoverlast op het domein en daarbuiten is gelimiteerd. Met de directe buurt hebben we contacten via buurtcomités, elkaar kennen schept veel tolerantie.

Een reactie geven op deze reactie

Naam
Jeugdverblijf
E-mail (wordt niet gepubliceerd)
Titel
Bericht
Vul voorgestelde code in: