Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7
Gepost door CJT Ondersteuning op 19/07/2010 in Geluidsoverlast

Geluidsoverlast

Bij spelen hoort sowieso een beetje lawaai, zeker als het over grotere groepen kinderen gaat. Maar hoe ver mag dit gaan? Is een versterkte muziekinstallatie dé boosdoener? Tot welke uren mag er lawaai gemaakt worden? En wat met buren die klagen, terecht of onterecht?

We zijn meer dan benieuwd naar ervaringen van jeugdverblijfcentra. Welke maatregelen neem jij  om de geluidsoverlast te beperken?

Gepost door Leo Otten(Malpertuus en De Kievit) op 1/08/2010

Geluisdoverlast

Nog net heb ik alweer een telefoon gekregen van een ontstemde buurbewoner. Ondanks onze gebouwen in erkende jeugdcampingzone liggen hebben de omwonenenden soms last van geluidsoverlast. Meeestal gaat het hier omtrent muziek, soms echter ook over te veel geroep. Ik wijs er de groepen echter wel steeds op dat het lawaai hoedanook beperkt moet blijven. Geen muziek tussen 22 en 8 uur. Enkel om de maaltijd aan te kondigen kan overdag een nummer gespeeld worden. De klager raad ik steeds aan met de politie contact te nemen. De impact van geuniformeerde mensen is toch nog wat groter. In de toekomst ga ik zeker de klager het gsm-nummer van de groepsverantwoordelijke meedelen.

Een reactie geven op deze reactie

Naam
Jeugdverblijf
E-mail (wordt niet gepubliceerd)
Titel
Bericht
Vul voorgestelde code in: