Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7
Gepost door CJT Ondersteuning op 19/07/2010 in Geluidsoverlast

Geluidsoverlast

Bij spelen hoort sowieso een beetje lawaai, zeker als het over grotere groepen kinderen gaat. Maar hoe ver mag dit gaan? Is een versterkte muziekinstallatie dé boosdoener? Tot welke uren mag er lawaai gemaakt worden? En wat met buren die klagen, terecht of onterecht?

We zijn meer dan benieuwd naar ervaringen van jeugdverblijfcentra. Welke maatregelen neem jij  om de geluidsoverlast te beperken?

Gepost door Chris Vannitsen(De Wilduraan) op 25/10/2013

geluidsoverlast

tweede jaar dat we onze lokalen verhuren voor zomerkampen. Ook wij hebben geleerd dat een grote groep heel wat geluidsoverlast kunnen veroorzaken en sommige groepen totaal geen respect meer hebben voor de buren. Wij vragen bij aankomst aan de huurders om te denken aan onze buren en muziek buiten te beperken zeker na 22h. We nu ook samen met jeugddienst en omwonende afgesproken hebben dat we alle info gegevens van de huurders/verhuurders doorgeven aan de omwonende en hopen op die manier de geluidsoverlast te kunnen beperken. Achteraf na de zomerkampen even evalueren met z'n allen. Zo hopen we op een betere samenwerking en verdraagzaamheid op lange termijn.Want een goede buur te vriend houden vinden we belangrijk.

Een reactie geven op deze reactie

Naam
Jeugdverblijf
E-mail (wordt niet gepubliceerd)
Titel
Bericht
Vul voorgestelde code in: