Home » Nieuws » Terugblik uitbaterstweedaagse
Bericht geplaatst op 09/02/2024

Terugblik uitbaterstweedaagse

85 deelnemers uit heel Vlaanderen waren eind januari aanwezig op de uitbaterstweedaagse. Hostel Europa in Brugge werd omgetoverd tot een broeinest van ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Zo werd de tweedaagse een bruisende mix van inspiratie, uitwisseling en gezelligheid. De tevredenheid bij de uitbaters was heel groot, blijkt uit de evaluaties: 100 % is tevreden of heel tevreden over de tweedaagse en 94 % wil er volgend jaar opnieuw bij zijn.

Wat is dan precies de meerwaarde van de tweedaagse? Deze vraag stelden we aan uitbaters en kregen onder meer te horen:

  • “Het dieper ingaan op onderwerpen waar men anders geen tijd in steekt.”
  • “Zowel tijdens de workshops als buiten deze uren, altijd zeer interessant om dagelijkse hindernissen te bespreken - hoe anderen dit aanpakken.”
  • “Voor mij was de tweedaagse niet alleen een bron van waardevolle kennis en nieuwe inzichten die mijn verblijf zullen verrijken, maar ook een gelegenheid om waardevolle nieuwe contacten te leggen. De combinatie van zowel leerzame momenten en het opbouwen van connecties maakte het voor mij een bijzonder waardevolle ervaring.”

Deze succesformule is heel fijn om vast te stellen, want ook met CJT en VJH hebben we veel energie getankt en ideeën verzameld om het komende jaar mee aan de slag te gaan. Een speciale dank daarom aan alle deelnemers en sprekers die er een fantastisch evenement hebben van gemaakt.

We komen in het volgend HuisWerknummer uitgebreider terug op de inhoud van de verschillende sessies. En noteer alvast vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2025, dan zijn we te gast in Hostel H in Hasselt voor de derde editie van de uitbaterstweedaagse.

© 2024 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookiepolicysitemap Quoted.be
Om je surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK