Je bekijkt onze site het best met Internet Explorer 7
Snelzoeken
Vul de gewenste velden in om snel te zoeken naar een vakantieverblijf voor uw groep.

Naam van het jeugdverblijf           
Ligging           
          
          
          
          
          
          
Minimum aantal personen           
Maximumprijs per 24 uur per gebouw           

FACEBOOK

Het is zover. CJT Boekingscentrale is nu ook actief op Facebook. Wil je op de hoogte zijn van de allerlaatste nieuwtjes over onze huidige en toekomstige jeugdverblijven, een interessant aanbod, enz., dan ben je hier aan het juiste adres. Een leuke foto of een leuk filmpje kan je hier ook kwijt.
Klik op onze faceboekknop en "vind ons leuk"!

 facebook

De Roelerhutten in Zutendaal

Na een afwezigheid van bijna 1 jaar, kunnen groepen weer de Roelerhutten in Zutendaal op hun verlanglijstje zetten.  De zeven gezellige chalets zijn prachtig gelegen met aan de ene kant het bos en aan de andere kant een grote speelweide. De Roelerhutten bieden plaats aan 40 personen. Wil je deze aparte locatie reserveren, dan kan dat hier.

De Pannenhoeve in Alveringem

In Alveringem kan je naast de Pannenhoeve de Meers (41 personen) nu ook de Pannenhoeve 't Vorgas  huren voor verblijven vanaf 1 juli 2017. De voormalige stal wordt momenteel volledig omgebouwd tot een comfortabel jeugdverblijf waar je met groepen tot 60 personen naar toe kan. In juli en augustus kan je nog een tenten bijzetten voor 60 personen. De neerhofdieren en de unieke ligging zorgen er voor dat elke groep er zeker van kan zijn dat zijn kamp of weekend meer dan geslaagd is. Bovendien wordt 't Vorgas aangepast aan personen met een handicap.
Je kan 't Vorgas en de Meers apart, maar ook samen huren. In juli en augustus heb je dan plaats voor 190 personen (102 binnen en 88 personen in tenten). Buiten juli en augustus kan je er met een groep van 102 personen naar toe.

Familie- en andere feesten

Feesten van om het even welke aard (trouw-, doop-, verjaardagsfeest) kunnen niet georganiseerd worden in de huizen aangesloten bij CJT Boekingscentrale.
De huizen hebben een erkenning van Toerisme Vlaanderen in het kader "Toerisme voor Allen". Hier kan je dit decreet nalezen.

Oud-leiding, scoutsvaders, stam, kookouders, ... : welke prijscategorie?
Deze groepen vallen niet onder het jeugdwerk en betalen dus de prjis voor volwassenen.
Contactgegevens

Je kan CJT bereiken via onderstaande contactgegevens:

Centrum voor Jeugdtoerisme vzw
Bergstraat 16
9820 Merelbeke

tel. 09/210.57.70
fax 09/210.57.80
mail cjt@cjt.be

 

Nieuws
31/05/2016

Wil je in juli een paar dagen naar De Haan gaan?

11/03/2016

In een voormalige aardappelloods die ingericht is voor groepen tot 100 personen vind je

28/09/2015

Wij stellen steeds vaker vast dat er groepen centra gebruiken voor ...